Autóüvegezés

Európa legnagyobb autóüveg gyártóinak kiváló termékeit forgalmazzuk, amelyeket közvetlenül partnereinktől, a gyártó cégtől szerzünk be. Gyorsan kötő szélvédő ragasztóink segítségével, járműátvételtől akár 1.5 óra alatt elkészül autója.
Mobil autóüveg szolgáltatásunkkal kérésére felkeressük otthonában, vagy munkahelyén, ha telephelyünkre nem tudja autóját eljuttatni. Casco biztosítással rendelkező járműve helyszíni kárfelvételét is elvégezzük.

Szélvédő javítás

Kőfelverődések gyors és szakszerű javítása, amelynek költségét, egy esetleges szélvédő csere esetén az autóüveg árából kedvezményként leszámoljuk.


Autóüveg fóliázás

Alvállalkozóink a forgalomban lévő legjobb minőségű hővédő és biztonsági fóliák felhasználásával egészítik ki autóüvegező tevékenységünket. 

Javasoljuk

Mindig szakszervizben végeztesse el autója üvegezési munkálatait, mert a felmerülő problémák, a beázás, vagy  a karosszéria korróziója évek multán is jelentkezhet.
A szakmában már régóta tevékenykedő cégeket panaszával könnyebben keresheti fel
és élhet garanciális igényével. Tapasztalatból tudjuk, hogy mindig azzal a munkával van probléma, amelyet válságkezelésből megalakult önjelölt autóüvegező vállalkozások végeznek, aztán hamar köddé válnak. A probléma súlyos is lehet, hiszen a ragasztásos technológiával beépített szélvédőnek merevítő szerepe van, valamint egy sajnálatos baleset esetén a légzsákot és a neki csapódó „anyóst” is meg kell tartania.
A RAGASZTÁS NEM ENGEDHET. Ám ha ez nem elég, a hibás felület kezelésből adódó korrózió tovaterjedve a tetőlemezre, akár lakatos és fényező mesterek munkáját teheti szükségessé rettentő sok Forintért. ÍGY LESZ AZ OLCSÓBÓL DRÁGA.